Söndagsloppis

28.08.2016 kl. 21:12
Går igenom gamla dockskåpsgrejer och gör mig av med sånt jag inte vill ha. Sålde idag bland annat en gammal dockskåpsvåg i metall, med en höjd på 40 mm. Nöjd!

Jag har förresten köpstopp sen snart två veckor tillbaka. Har antagit en utmaning med min vän och hens syster och skall inte köpa något på ett år. Med undantag mat och andra nödvändigheter. Samt saker som gynnar ens skapande.

Misslyckades med utmaningen redan igår... Tackade ja till ett Dallas dockskåp (Lundby) i tre våningar för 100 kr. Men kom sen på att eftersom det är i skrikande behov av renovering kom det ju under punkten undantag och skapande. Ärligt.

Visar dockskåpet en annan gång! Nu skall jag sova. God natt!
Kommentarer (1)
Lycka till med köpstoppet! Själv tycker jag att köpstopp också lockar fram kreativiteten - en blir ju tvungen att ta till alla knep för att försöka fixa kläder och saker ifall de går sönder. :)
Hållbarhetsbloggen30.08.16 kl. 19:02
Ja, eller hur! Känns jättebra och givande med köpstopp :)
30.09.16 16:23