Statusjobb

09.09.2016 kl. 08:22


Hej jag har ett nytt jobb! Från att tidigare haft sovmorgnar med fria förmiddagar stiger jag nu upp när det fortfarande är mörkt. Jobbar som ledsagare två timmar om morgnarna med början 06:45 och trivs. Jag har jobbat som avlösare i två år och passat barn med funktionshinder för att avlasta familjerna till dem. Nu jobbar jag som ledsagare till en vuxen samtidigt som jag fortsätter som avlösare och mina andra jobb... Att jobba med och för människors hälsa är nåt av det finaste och viktigaste en kan göra tycker jag.

Fotograferade bilden ovan med telefonen i morse på väg till nya jobbet. Tycker om att jag korsar en park på vägen. Tanken på promenaden får mig att må bra och jag kommer mig upp om morgnarna. Sen vet jag också att om jag behöver kan jag gott sova lite till efter jobbet, eller ta en tupplur senare på dan :)