Hus v. 37

18.09.2016 kl. 23:011. Hus i Björbo. Vad har hänt med fasaden? Ser skumt ut, som om både färg och plankor lossnat...Och golvet? Hmmm.Nå ja, sak samma... Fastnade för: spis,

fina dörrar,och utsikten. <3.2. Hus med söt gul entre! Glömde dock att spara länken.3. Litet 40-tals hus. Veda. I ett sånt skulle jag seriöst kunna tänka mig att bo i (fast nån annanstans då). En del renovering och nya fönster bara. Vägrar två-glasfönster sen jag bott i England och frusit konstant... Så här tänker jag:


Plan 1: Kök, sovrum, vardagsrum, badrum och litet pyssel- och jobbrum.


Källare: Tvättstuga, matkällare och cykelverkstad... Perfekt.4. Ett fint Missionshus från 1926 i Bångbro.Observera kattrappan upp till balkongen!

Några husannonsbilder som jag fastnat för den senaste veckan. Inga superfynd, men nåt iaf.

Husbilder från förra veckan hittar ni här.