Hus v. 37

18.09.2016 kl. 23:011. Hus i Björbo. Vad har hänt med fasaden? Ser skumt ut, som om både färg och plankor lossnat...Och golvet? Hmmm.Nå ja, sak samma... Fastnade för: spis,

fina dörrar,och utsikten. <3.2. Hus med söt gul entre! Glömde dock att spara länken.3. Litet 40-tals hus. Veda. I ett sånt skulle jag seriöst kunna tänka mig att bo i (fast nån annanstans då). En del renovering och nya fönster bara. Vägrar två-glasfönster sen jag bott i England och frusit konstant... Så här tänker jag:


Plan 1: Kök, sovrum, vardagsrum, badrum och litet pyssel- och jobbrum.


Källare: Tvättstuga, matkällare och cykelverkstad... Perfekt.4. Ett fint Missionshus från 1926 i Bångbro.Observera kattrappan upp till balkongen!

Några husannonsbilder som jag fastnat för den senaste veckan. Inga superfynd, men nåt iaf.

Husbilder från förra veckan hittar ni här.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: