Hus v. 38

26.09.2016 kl. 13:21







Bilder på ett hus i Hudiksvall. Mysigt, ser ut som ett museum eller ett dockskåp.















Hus i Borred. Ännu ett hus så likt ett dockskåp! Älskar sista bilden. Så tjusigt att inte ens plastgolvet stör mig och hunden på sänggaveln, sött!
 

Dessa bilder är alla små fynd som min syster hittat förra veckan och som jag gillar speciellt.


Vill poängtera att jag inte letar efter ett eget hus. Utan tittar på husannonser bara för inspiration och för att det är så sjuttons kul med hus och inredning. Tycker jag. Tittar också på de billigaste husen för att där finns så många gamla bortglömda hus. Ofta är de i behov av mycket renovering vilket i slutändan gör dem dyra. Men det spelar ju ingen roll när en bara fantiserar. Jag vill bo i hus själv en dag men det händer sen när det finns pengar och möjlighet för flytt bort ifrån stan.


Hittills har jag bara kollat på hus i Sverige, mest på sidan hemnet.se. Om någon har tips på finska hussidor tar jag tacksamt emot! :)