Snyggburken

03.10.2016 kl. 14:05En burk jag hittade på ett loppis nångång 2008...Och en till likadan som jag hittade på ett loppis förra veckan.De skiljer sig lite i storlek men hur fina är de inte??? Glasburkarna kan stå både snett och rakt. För de har en botten på två ställen.

Nämnde en av burkarna här (klicka) igår när jag skrev en uppdatering om mitt köpstopp...

Om en plastbantar och vill köpa saker på lösvikt hellre än i förpackning rekommenderar jag loppis för att hitta snygga glasburkar till sin mat. Att ha mat i glasburkar är också svinbra om en vill motarbeta ohyra i sitt skafferi och skydda mat från att ohyra sprider sig. Vill en prova på köpstopp och ändå få tag i glasburkar kan en köpa mat som kommer på glasburk. T.ex. Surkål. Surkål är nyttigt och gott. Burkarna ovan kommer jag ha lääänge så ångrar inte att jag fuskat med mitt köpstopp. Hade hellre stöttat ett annat loppis men det är ok. Begagnat är iaf bättre än nytt.Denna köpte jag också förra veckan. Har som bäst rapsolja i den. Snygg tycker jag!

Filten i bakgrunden är en av dem jag köpte tidigare i höst och skrivit om här.