Islandsdrömmar (obs! ej mina bilder, klicka på länk!)

06.10.2016 kl. 17:05

"Då jag fotar på bron så hör jag ett får skrika efter hjälp. Efter att ha letat lite så ser jag den sitta fast på en klippavsats under bron! Efter några kilometrar så kommer jag till slut till hus där det finns folk som jag kan larma om fårets utsatthet. Jag tror att jag fick fram vad jag menade trots språkförbistring."

Läser om en cykeltur på Island och drömmer mig bort. <-klicka!

Idag har jag hostat i tre veckor och jag är enormt less. Morfinhostmedicinen som jag gått på i en vecka har knappt hjälpt (jag kan sova men hostatackerna har blivit kraftigare) och nu måste den ersättas med något annat, så att jag inte blir beroende. Ringde också 1177, de sa att jag måste stå ut och åka till vårdcentralen igen först när jag varit sjuk i fyra veckor eller om jag får feber. Hoppas jag inte behöver va dålig en hel vecka till och om jag är det att det verkligen bara är ett virus.

Vill bli frisk så att jag kan träna och komma närmare att orka cykla på Island! Tänk att åka båt till Island!? Dyrt men allt är roligare än flyg.

Första gången jag hörde om Island och min längtan dit började gick jag på dagis. Jag hade problem med atopisk hy och fick veta att det på Island finns något som varma källor och de är bra att bada i om en har känslig hy. När jag blev vegan blev jag av med mina hudproblem. Men de där varma källorna och naturen lockar fortfarande och jag hoppas verkligen att jag kommer iväg dit en dag. Gärna med cykel och båt.