Hus v. 29 och 40 (del 1)

11.10.2016 kl. 11:17Grön stuga i Sävsjö.Inredningen på vinden får mig att tänka på Lotta på Bråkmakargatan när hon flyttar hemifrån. Sött. Älskar mattan vid fönstret: mattor med Gåsöga och andra mönster är bäst.Fint gammalt grått kök i liten stuga. Törböle.Tjusigt hus i Fagerhult.På gränsen till för plottrig ingång. Men med ett i övrigt enkelt hus passar "snickarglädjen" bra. Tycker jag.Färgerna.

Väldigt vitt.Men <3 spis, dörren (minus för nya svarta låset) och golvet.Rolig tapet i sovrummet. Igen, fint golv. Drömgolv!Fönstren på sidorna om bakdörren. <3Gammalt och slitet. Hus i Vara.Tapeterna + trägolvet = yess!

Lampan och spisen. Dörren. <3Fint. Ett rum att gå upp och andas i. En filt + kanelbulle* + tekopp. Livet. (*I sverige är bulle en smörgås. Så skriver kanelbulle för det är det jag menar).Mitt favorithus just nu. Litet hus i Ljusnarsberg. (65 m²)

Köket.Tänk att ha suttit där och vävt. Säkert en fröjd!Kaminen som ser så läskig ut att den blir tuff! Synd att det inte fanns några bilder på hallen/trappan upp till vinden. Hade gärna sett.Tapeterna. Gamla mönstrade tapeter <3. Vad har hänt i taket?Gårdsstugan.Ladugården. Hoppas någon som tycker om att bevara tar hand om och ger huset en massa kärlek. Någon som restaurerar och fixar istället för att byta ut allt gammalt mot nytt.

Lägger upp del två av Hus v. 29 och 40 imorgon eller när jag hinner. Nu skall jag jobba hemifrån innan jag går på ett möte! Mår förresten bättre nu. Trodde att jag skulle behöva till vårdcentralen minst en gång till. Men mår bättre sen i helgen då jag vilat massor (sovit flera timmar dagtid och sovit lika bra om natten). Hostar fortfarande och ibland fortfarande så att jag spyr men orkar göra saker utan att bli helt slut och låter inte lika krasslig på rösten längre. Glad!

För att hitta flera husbilder som jag gillar kolla under kategorin: Hus.